Нуланд на средба со Груевски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Средбата на Државниот секретар на САД Викторија Нуланд и претседателот на ДУИ Али Ахмети заврши.

Нуланд сега е на средба со премирот Никола Груевски во Владата на РМ.

Антивладините кампери со протест го проследија пристигнување на Нуланд.

Демонстрантите на оградата пред Влада имаат поставено транспаренти на аглиски јазик на кои пишува „Нема правда, нема мир, „Нема компромис со криминалот и корупцијата”, „Слобода и демокартија”.

Share.