Од недела нема синџири на улицата кај Епинал

0
1094

Општината информира дека престанува забраната за движење на возила во централното градско подрачје заклучно со 10.09.2017 година (Недела).
Тоа значи дека од 10 септември нема да се поставуават физичките препреки на спојот на улиците Димитар Илиевски Мурато и Широк Сокак, како што тоа досега се праеше од 19 часот до полноќ.