Од невремето настрадаа „мерцедес“ и „голф“

0
1697

На паркингот на улицата „Коста Новаковиќ“ број 20 во скопската населба Аеродром од невремето беа уништени две возила, „мерцедес“ и „голф“. Од силниот ветер дрво падна директно на возилата. Полицијата изврши увид.

Snap 2016-08-01 at 23.48.34

Snap 2016-08-01 at 23.49.16

www.mkd.mk