Од општината соопштија дека техничкиот проблем со аплицирањето е надминат

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Техничкиот проблем кој се појави утринава при аплицирањето на граѓаните – жители на Општина Битола на јавниот повик за субвенционирање на домаќинствата во општината за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди, е надминат, информираат од Општина Битола.

Страницата btsubvencii.mk повторно ќе биде ставена во функција во 19.30 часот. Дотогаш, сите граѓани кои аплицирале во периодот од 08:00 до 08:43, а не добиле повратна информација, ќе добијат известување на внесената мејл адреса, за статусот на аплицираното барање. Се молат граѓаните при аплицирањето, да ги следат насоките дадени во упатството за аплицирање, стои во известувањето.

Share.