Од утре се враќаат синџирите на улицата кај Епинал

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од утре 10.06. 2017 година со физички препреки ќе се запира сообраќајот кај хотелот Епинал, со цел слободно да биде движењето на овој премин на битолското корзо. Како секоја година наназад така и годинава улицата ќе биде затворана за сообраќај секој ден од 19 часот до полноќ. Овој режим на сообраќај ќе биде до 10 септември 2017 година.

Share.