Онлајн химна на фестивалот СИДО

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, овогодинешното издание на Детскиот музички фестивал СИДО е преместено за на есен, истакна за Тера, директорот на СИДО Дарко Шерденков. Овој период, заедно со ѕвездичките од фестивалот изработија онлајн верзија на препознатливата химна на овој фестивал, а во продолжение слушнете ја химната, како и деталите кои ги пренесува Шерденков.

Share.