Опожарени две возила во Битола

0
2520

На 20.05.2016 година околу 04,00 часот во Битоа, на ул. „Димче Лехчански“ опожарени се паркирани ПМВ„ Хјундаи “ сопственост на Н.Г. и ПМВ „ Мерцедес “ со сопственост на А.Ф. Се превземаат мерки за расчистување на настанот.