Опожарено возило во Битола

0
3057

Во 1:40 по полноќ во битолската полиција е регистриран случај на опожарено возило во Нова Битола. Станува збор за автомобил марка Ауди а4, кое според полицијата не било во возна состојба, туку извесно време било паркирано на оваа улица.

3

Детали за тоа дали е намерно зааплено, имаат ли индиции кои биле мотивите, засега нема и велат дека полицијата работи на расветлување на случајот.

1

Пред извесно време други две возила беа опожарени истио така во Нова Битола,а  во изминатите две години повеќе од петнаесетина настрада.