Општината за пресот на СДСМ

0
599

Од општина Битола велат дека според нивната евиденција немало никакви должничко-доверителски односи со таков правен субјект. Ова е одговорот на општината за денеска поставеното прашање на советникот од СДСМ Горан Козаров на прес конференција за како што рече продукцијата Арт Медија.