Орав напиша „Балансирано медиумско известување??? “

0
446

Веднаш по гостувањето на лидерот на опозицијата Зоран Заев во вестите на Сител кај уредникот Драган Павловиќ-Латас, евроамбасадорот Аиво Орав на официјалниот Твитер профил напиша „Балансирано медиумско известување??? “.