Орден од претседателот Иванов за Агенцијата за разузнавање

0
689

Агенцијата за разузнавање на Република Македонија се одликува по повод 20 години од основањето, а особено за својата дејност, како еден од основните сегменти на разузнавачко-безбедносниот систем на државата, во зачувувањето и јакнењето на суверенитетот, независноста и територијалниот интегритет на Република Македонија, соопштуваат од кабинетот на претседателот Иванов.