Ортопедските помагала неминовен дел во Спортската медицина

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

-Ортопедските помагала кои што се поделени по неколку групи се неминовен дел не само во ортопедијата туку и во Спортската медицина, така што сите тие протези можат да придонесат во раната фаза на рехабилитација и се  составен дел во спортската активност. Користењето на овие ортопедски помагала во спортската медицина може да придонесат многу, изјави доц. д-р Зоран Ханџински

Share.