Оставките на функционерите на ДУИ утре во Собрание

0
969

Утре на дневен ред на првата собраниска седница ќе се најдат оставките на функционерите на ДУИ, кои се повлекоа од Владата. Се очекува претседателот на Собранието, Тајко Вељаноски веднаш, без одлагање да ги констатира, при што оставките од страна на Собранието, според деловникот да се усовојуват без дискусија.