Отец Пимен: Пред воведувањето на сликарината. Дур е безплатно

0
2383

По информациите за воведување нова давачка во Повардарската епархија за сликање и фотографирање, со фотографија и свој коментар се огласи Владиката Пимен.

На својот Фејзбук профил напиша „ Пред воведувањето на сликарината. Дур е безплатно“.