Откажани летови од скопскиот аеродром

0
648

На аеродромот „Александар Велики“ се откажани утринските летови од Белград и од Истанбул до Скопје, а одложен е летот од Цирих. Откажани се и полетувањата за Белград и за Истанбул.

Преостанатите денешни слетувања и полетувања, на аеродромот „Александар Велики“ треба да се одвиваат според утврдениот ред на летање.