Отворен ден на Граве осигурување во Битола

0
2330

“Заштити ја иднината на своето семејство,тоа е есенцијален чекор, кој е неопходен да биде дел од секое семејсно планирање  “-е мотото на Граве компанијата.
Како крунисиување на 10 годишното успешно работење на Граве во Македонија беше организиран отоврен ден во Битола на кој луЃето можеа да се запознаат повеќе со работата на оваа осигурителна компанија.

ГРАВЕ осигурување е дел од големото семејство со седиште во Грац и историја долга 180 години.
Традицијата, стабилноста и довербата, со поглед во далечна иднина се основите на кои се гради успешното работење на ГРАВЕ во Македонија.
За успехот на Граве говорат многубројните клиенти.
Најголеми предности на Граве се: меѓународен квалитет на производите, сигурна политика на вложување, а грижата за клиентите и нивните интереси е една од основните задачи .

Оваа осигурителна компанија е стабилна поддршка за иднината на клиентите. Поради тоа и целокупното работење на Друштвото се заснова на доверба и стабилност.
Од голема помош за корисниците на услугите на Граве е и контакт канцеларијата во Битола.
За посетителите беше организирана и наградна игра.

– За да изберете вистински финансиски план на осигурување, треба да бидете во можност да направите приближна слика за потребите на Вашето семејство. Дозволете Ние да се погрижиме да имате најдобра понуда, која ќе одговара на Вашите потреби-велат од Граве.

Безбедното осигурување за сите беше основниот мотив на основачот за основање на Друштвото, а и понатаму останува водечка идеја на сите вработени – до ден денес.