Отворен магацин на големо за цвеќе и цветни аранжмани Ројал Флор во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Убавината е во цветот, но убавината е и во ниската цена.

Битолчани добија уште една можност за збогатување на нивниот дом со саксиско цвеќе. На патот за Пелистер, кај базенот Довлеџик беше отворен магацин на големо за цвеќе и цветни аранжмани „Ројал Флор”.

Магацинот располага со богата палета на понуда на саксиско цвеќе, режан цвет со најразновидна декорација и несекојдневни цветни аранжмани, цвеќе во илјадници бои и дезени кои го радуваат просторот.

cvekara2.jpg

Најразновиден дијапазон на понуда на свежо цвеќе, со кое клиентите би ја облагородиле сопствената околина, а цвеќарниците би ја збогатиле својата понуда во било кој временски период.

Единствени и препознатливи по саксиско цвеќе од увозно цвеќе директно од Холандија, а кога ќе се испреплетат милионите бои и разновидните видови на цвеќе, со пристапни цени во регионот, тогаш тоа е магацинот „Ројал Флор”.

cvekara3.jpg

Заеднички да создадеме благопријатен амбиент за нашите клиенти, за нивните семејства, најмили, пријатели, роднини и познаници.

За вашите потреби и удоволување на вашите афинитети за убавото, доверете се кај најдобрите и професионалци. Вкусот на убавината која само вие ја заслужувате.

Share.