Падна снег на Попова Шапка

0
479

Попова Шапка повторно е покриена со бела покривка на крајот од месец октомври, а веќе по третпат имаме снег во нашата земја.

Скијачкиот центар, хотелите, патеките се покриени со снежна покривка од 3-4 сантиметри. Планината полека го добива својот препознатлив зимски изглед и белина.