Пациент нападнал докотор во болницата во Битола

0
2878

Пациент нападнал доктор во битолската Клиничка болница. Од болницата потврдија дека хирургот вчера се здобол со повреди од удари и вечерта бил задржан на лекување во клиничката болница. Утрово лекарот специјалист бил пуштен на домашно лекување.

Повеќе во Актуел на Тера 16:55 и 20:55.