Пеколно лето на Балканот

0
1002

Балканот би можел да биде погоден од сушно „пеколно“ лето, предвидува еден од најпознатите светски метеоролошки сервиси, Accuweathe.

Accuweather прогнозира дека ова лето ќе биде едно од најтоплите на Балканот во последните неколку години.