Пелистерци тренираа на „Инеа стадионот“ воочи мечот со Лех

0
1032

Синоќа во вечерниот термин го одржаа првиот официјален тренинг на стадионот „Инеа стадион“, додека денеска во 10 часот одржаа лесен тренинг на малиот терен во Лубин.

Но, пелистерци нема да бидат сами. Тие ќе имаат поддршка навивачи на навивачката група „Чкембари“ кои треба денеска да пристигнат во Познањ и да им дадат максимална поддршка на своите миленици за да извлечат што поповолен резултат.