Пелистерци заминаа во Струга на централните подготовки за сезоната

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од денес фудбалерите на Пелистер се во Струга, каде ќе ја минат втората фаза од летните подготовки за сезоната 2015/16. Момците на Зоран Штерјовски ќе минат 12 дена во градот крај „Црн Дрим„ и ќе одиграат четири контролни натпревари. Нивна база ќе биде хотелот „Галеб„ а ќе тренираат на стадионот на Караорман.

Контролни натпревари на Пелистер на подготовките во Струга:
12.07. 2015 – Пелистер – Металург
15.07.2015 – Пелистер – Еуромилк
19.07.2015 – Пелистер – Гостивар
26.07.2015 – Пелистер – Победа
29.07.2015 – Брегалница – Пелистер
Share.