Пензионерска ревија на песни

0
621

Сојузот на пензионери од Битола денеска беше организатор на регионалната ревија за избор на најдобрите пензионерски пејачки групи за републичкиот натпревар. Се одржа во народниот театар во Битола, а учествуваа пензионерски групи од здруженијата на пензионери од овој регион кој гравитира околу Битола.