Per Dormire за здрав сон и удобно спиење

0
1018

Италијанскиот бренд за душеци Пер дормире, ги нуди најдобрите медицински душеци и перници за здрав сон и удобно спиење.

Одберете да спиете здраво со врвната линија на душеци на Пер дормире, компанија присутна на над 30 меѓународни пазари.
Со текот на времето, брендот Per Dormire ја има освоено водечката позиција и продолжува да го шири своето присуство на новите пазари.

Удобното спиење е мошне важно, не само поради позитивните физиолошки влијанија на квалитетниот сон, туку и поради тоа што се овозможува целокупна физиолошка благосостојба на поединецот. Соодветниот одмор помага да се чувствуваме подобро, а истовремено овозможува правилна мозочна активност.
Во Пер дормире, одберете од врната линија на душеци, перници, латофлекси, кревети, со промотивен попуст од 30 проценти.
Големиот избор е поделен во неколку линии и тоа на 
Пер дормире бене, Пер дормире ин салуте и Пер дормире грин.

Внатрешноста на Вашиот душек е темелот на Вашиот одмор во текот на спиењето: различните материјали, со коишто е обложен и наполнет душекот, се комбинирани и структурирани на начини што Ви ја овозможуваат неопходната еластичност, мекост и посакуваната поддршка за поголема удобност. Во извесни случаеви, се додаваат и етерични масла за да се овозможи пријатен сон и релаксација.

Научните истражувања покажаа дека, додека спиеме, квалитетниот сон директно влијае врз нашето здравје, преку процесите што овозможуваат правилна функција на нашиот организам. 

Пер дормире е компанија со повеќе од 40 години работно искуство, страст за работа и сите предности на производството – опсесивно внимание на квалитетот, деталите, боите – беспрекорно се вколпуваат со технологијата и индустриските процеси за да доведе до високо квалитетен производ , успешен на интернационалниот пазар.

Пер дормире во Битола е на нова локација на улица Никола Тесла број 32.Искористете ги промотивните попусти од 30 проценти и инвестирајте во вашето здравје.