Петел падна во Драгорот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Уторово минувачи кај рибарниците во Старата чаршија беа сведоци на тоа како работник од Комуналец се симна долу во речното корито да го извади петелот кој таму паднал.

Со аплаузи беше поздравен овој гест на работникот.

Инаку користот на реката Драгор често пати е место каде завршувале и каросерии од автомобили, апарати од домаќинството, контејнери, а некни и монтажен тоалет.

Share.