Петровска: Победуваме на изборите и ќе го вратиме сјајот на Офицерскиот дом

0
8930

На крајот од својот мандат како советници од локалната опозиција, денеска на прес конференција потсетија на сите, како што рекоа нивни обиди да се спречи пропаѓањето на Офицерскиот дом.

Потсетија дека и со протест се спротивставија на одлуката за негова продажба. Петровска која е кандидат на СДСМ и нивната коалиција за градначалник на Битола, рече дека тие се обврзуваат дека по победата на локалните избори овој дом ќе го добие сјајот кој што го заслужува, а Битола да се радува со него.