Петти ден потрага по исчезнатото девојче во Тетово

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Продолжува потрагата по исчезнатото девојче во невремето од пред пет дена во село Шипковица.Во меѓувреме продолжува расчистувањето и санирањето на теренот со механизација.

Според дирекцијата за заштита и спасување, интензивно се работи во село Порој, каде се претпоставува дека има големи количини нанос.

Се подготвува нова локација за депонирање отпад кај село Доброште.

Во поплавите во тетово загинаа пет луѓе, а се стравува дека под урнатините може да има уште жртви.

Share.