Пиво течеше на влезот на Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На влезот на Битола од страната на Ресен кај бензинската станица на Лук оил денеска реки од пиво.

Голем број гајби со пиво се излизгаа од шлеперот и завршија на коловозот. Заради искршените шишиња и излеаното пиво, другите возила мораа да бидат внимателни на овај пат.

Очевидви рекле дека гајбите излетале од камионот, во моментот кога вртел на кривината, односно кога се приклучувал на магистралниот пат.

Share.