Платил за сексуални услуги и ја ограбил

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 12.06.2015 лицето О.Ф (23)од Демир Хисар по предходно договорен состанок со оштетената да се најдат во Хотел во Битола и платил одредена сума пари за добивање на сексуални услуги, но во еден момент кога оштетената сакала да замине од хотелската соба пријавениот со цел да се стекне со противправна имотна корист започнал да ја трга по алиштата,ја удрил во пределот на лицето ,ја каснал за левата рака и успеал да и ја одземе чантата во која имало околу 10.000 денари по што го напуштил местото на настанот извршувајќи кривично дело разбојништво.

Share.