Платите на судиите не биле зголемени

0
731

Портпаролот на Основниот суд во Битола денеска демантира дека платите на судиите биле зголемени. Што се однесува до судските процеси Бизевска вели дека нема судења заради шрајкот на администрацијата, освен она што е итно.