Почнаа протестите во Битола

0
2528

И вечерва зборното место беше плоштадот Магнолија во Битола. Демонтрантите со барања за повлекување на одлуката на Иванов за аболиција, оставка на градоначалникот на Битола и подршка за работата на Специјалното јавно обвинителство.

12992350_10208131561438340_718385427_n

12992389_10208131514877176_543168624_n

12992817_10208131561678346_1158452283_n

12992825_10208131501196834_1235585702_n

13015076_10208131514717172_1025647369_n

13045615_10208131499756798_308717713_n