Подарок и поддршка за еден матурант

0
769

Модерното и убавото имаат едно име -Линкести, препознатлив бренд во Битола и пошироко, кој повеќе 11 години е лидер за машка мода во нашиот град.
Линкести е бутик за современиот маж кој знае што сака, колекции за сите вкусови .
Во овој бутик пристигна најновата колекција пролет лето во која акцентот е ставен на моделите за матурантите и апсолвентите.

Освен најдобрите модели, кои ги нуди бутик Линкести, оваа година и со една хумана акција заедно со младинскиот актив на црвениот крст од Битола.
Во Линкести има избор на нaјновите модели, кои се во чекор со светските трендови, препорачливи за секој маж кој држи до својот стил. Покрај костумите тука се и најновите модели на кошули и пантолони по најновите светски трендови.
Пролетни и кожни јакни исто така се дел од асортиманот кој го предлагаат за оваа сезона. Во бутиците Линкести во старата битолска чаршија но и на Широк сокак, може да се пронајдат голем избор на подароци за матурантите и апсолвентите.
Препознатливите знаци за Линкести повеќе од 11 години се креација, квалитет, елеганција и стил.

Матурантите и апсолвентите кои ќе се облечат оваа година во Линкести следуваат специјални попусти и подароци.
Спојот на урбаниот дух и личната слобода, како и истовременото опуштање и активноста креира една игра која ги исполнува сите барања на модерното време.
Бутик Линкести, лидер во машката мода во Битола.