Поддршка од колегите градоначалници и членството на партијата за Талески

0
2052

На прес конференција во ОК на ВМРО ДПМНЕ градоначалниците од Новаци и Ресен ја критикуваа одлуката на Кривичниот суд кој ја донел како што рекоа, под притисок на СДСМ.

Тие рекоа дека му ја дават подdршката на градоначалникот Талески, со кој многу заеднички проекти успешно ги реализирале.

petok.Still009

Пред партискиот штаб симпатизери и членови на партијата се појавија за поdдршка на Талески.

petok.Still008

Попладнево во Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион нова прес конференција за поддршка на Талески, а беше присутен меѓу другите и градоначалникот на Прилеп.

petok.Still010