Поддршка за Талески пред битолска Апелација

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Собир за поддршка на битолскиот градоначалник Владимир Талески пред битолска Апелација .Протестот го одржаа во исто време кога беше најавено дека Апелациониот суд во Скопје ќе одлучува по жалбата на Талески за укнување на куќниот притвор во случајот „Транспортер“.

PROTEST4

-ВМРО секогаш е за чесност и искреност и на тој начин по третпат му ја даде поддршката на Талески. СДСМ да прекине да делува преку СЈО, да прекини со криминалните дејанија што се нивни  својствен стил. Апел  до судиите да внимаваат какви одлуки донесуваат, изјави граѓанин

PROTEST 3

-Излеговме масовно да му дадеме поддршка на Талески, затоа што се води една хајка од СДСМ против ВМРО. Ќе се докаже дека Талески е чист, тој што има вина ќе одговара, а ако треба некој да одговара тоа е Заев, изјави граѓанин

PROTEST 22

Share.