Подигнување на дрвото кое се урна во Драгорот

0
1230

Како што рекоа од општината, уште вчера почнаа со подигнување на урнатите големи гранки во речното корито на Драгорот во долниот дел на градот кај рибарниците. Екипи излегоа на терен за да ги отстранат големите и тешки гранки кои во втирникот се урнаа во коритото.

13282158_10208409995479017_1148158007_n
Среќа, како што рекоа минувачите, што дрвото не паднало на коловозот каде има фрекфенција и на пешачи и автомобили.

13285780_10208409992918953_1249263773_n