Подигнување на информатичката писменост кај младите

0
687

biljana ilkovska
Комисијата за информатика при УМС на ВМРО ДПМНЕ спроведе активност за младите со цел подигнување на информатичката писменост како чекор кон подобрување на нивната конкурентност и способност, ова го истакна Билјана Илковска од УМС на ВМРО ДПМНЕ Битола.