Поглед кон минатото

0
1602

Поглед кон минатото е насловот на фото изложбата во организација на Сфера, која битолчани имаа можност да ја погледнат во Центарот за култура.

Идејата за изложбата е на волонтерката од Украина, Викторија, која инспирирана од убавините на Битола, го спојува минатото и сегашноста на нашиот град, односно изгледот на Битола во минатото и денес.

На изложбата беа презентирани 17 фотографии.