Полицијата го спречи пристапот на демонстрантите и кон Собрание и кон Владата

0
581

Полицијата ги спречи демонстрантите да се стигнат до Собрание, поради што тие преку плоштадот Македонија и Камениот мост се упатија кон зградата на Влада. И овде тие беа спречени од кордони полиција да се придвижат напред , по што се враќаат кон плоштадот Македонија.

Неколку јајца летнаа кон порта Македонија. Протестот се одвива мирно.

12992120_10209047050564275_617910251_n-702x336

13014935_10209047063444597_239549248_n