Полициска акција кај Јажинце

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Утрово се спроведува полициска акција кај тетовското село Јажинце. Полицијата, засилена со специјалци и со хеликоптери, е излезена на терен, но сѐ уште не се знае за што точно станува збор.

Share.