Полициска акција во Арачиново

0
676

Во тек е полициска акција во Арачиново. Блиндирани возила и полиција се влезени во селото. Жителите велат дека акцијата се одвива во еден дел од селото. Во останатиот дел од селото е мирно.

Од МВР потврдуваат дека има акција, но со детали ќе излезат во текот на денот.