Попладнево под Тумбе кафе

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На градскиот стадион во Битола попладнево дербито меѓу Пелистер и Вардар. Со овие фотографии на нашиот пријател Sase Tec Stojanovski Ви ја пренесуваме атмосферата од таму.

Share.