Поплава и во Буковски Ливади

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Наш гледач ни испрати видео за кое вели ја прикажува состојбата на улицата „Паца Мирчева“ во Буковски Ливади при вчерашните обилни врнежи во Битола. Вели, при секои врнежи го имаат истиот проблем, се соочуваат со поплави, а фекалните води се излеваат од канализацијата која немала доволен капацитет.BUKOVSKI 1

Share.