Поплавени улици

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Невремето кое ја зафати Битола во попладневните часови предизвика проблеми на дел од улиците во градот. На социјалните мрежи можат да се забележат фотографии за тоа како изгледале дел од улиците.

11013598_10206063497764612_7979483932241721396_n

11836673_10206063497524606_8898405675166197533_n

 

11828552_10206063496924591_1129557954285824413_n

 

 

Share.