Поради одрони на патот во прекин сообраќајот над Битола

0
1198

Oд 21,20 часот магистралниот пат А-3, Ресен-Битола- Прилеп, кај Битола, поради одрони на патот, е затворен за сообраќај.

Сообраќајот се пренасочува низ градот, соопшти АМСМ.