Поради реконструкција патот Битола – Макази затворен за сообраќај

0
443

Поради реконструкција на националниот пат А3, секција Битола – Макази, фаза I-ва од петљата бензинска пумпа на Лукоил до петљата за с. Ротино ќе биде затворен за сообраќај, а сообраќајот ќе биде пренасочен по стариот пат Битола – Ресен. Патниот правец ќе биде затворен од 10ч. до 16ч.