Португалија ги пречека своите херои

0
800

Европскиот шампион пристигна во својата земја, португалските фудбалери го донесоа големиот пехар во Португалија со кој испишаа историја. Кристијано Роналдо и неговите соиграчи беа поздравени од илијадници Португалци во Лисабон.

Snap 2016-07-11 at 22.03.55

Snap 2016-07-11 at 22.04.44

Snap 2016-07-11 at 22.05.19

Snap 2016-07-11 at 22.05.47

Snap 2016-07-11 at 22.06.30

Snap 2016-07-11 at 22.07.47