Поставен новиот мост на реката Драгор

0
2971

Поставен е новиот мост на реката Драгор во долниот дел на градот. Мостот според локалното население ќе ги спојува на уште едно место населбата Јени Маале со другата страна преку реката каде што се населбите Карпош и Кланица. Денеска се поставуваше основата на мостот, а за два-три дена како што велат комплетно ќе бидат завршени сите работи.

1930698_1119775371387800_6615743210882796336_n