Потресни фотографии од исфрлени возила од невремето од обиколницата во Скопје

0
1970

За сега неофицијално има најмалку 15 жртви од големото невреме во Скопје, а материјалната штета е голема и допрва ќе се проценува.Скопската обиколница е затворена, а во градот и околината се санираат штетите.

Извор: ЕМагазин