Повреденото момче не е станар на студентскиот дом во Битола

0
988

Во врска со информацијата која што вчера ја објавија медиуми, а врз основа на полицискиот билтен дека 17 годишно момче скокајќи на креветот во домот, се самопровредил со нож при што му биле констатирани тешки телески повреди, од домот велат дека кај нив таков настан не се случил, ниту пак тој бил станар на домот.

Повеќе на оваа тема во Актуел на Тера 16:55 и 20:55.