Пожар над Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Над Битола во подножјето на Баба планина синоќа е регистриран пожар.  На ова време кога температурите се многу високи, надлежните апелираат граѓаните да бидат максимално внимателни при престој на отворен простор, за да не се случи поголема катастрофа.

Share.